Ben jij een (professioneel) creatief individu dat op zoek is naar nieuwe impulsen voor jouw creatieve werk?

 • Jij bent (al een tijd) op zoek naar nieuwe uitdagingen en inspiratie op creatief gebied.
 • Jij wilt een uniek persoonlijk plan, waarmee je je eigen stijl kan vinden en deze verder kan ontwikkelen vanuit je hart.
 • Jij bent klaar om hobbels en obstakels die je tegenkomt te bekijken en serieus aan te pakken.
 • Jij wilt creatieve en persoonlijke groei en (eindelijk weer) volle kracht vooruit.
 • Jij wilt ontdekken hoe je verder kunt groeien en aan de slag kunt blijven, zowel in je creativiteit als op persoonlijk vlak

Hier bij GroeiLijnen ga ik met jou in gesprek en brengen we samen je belemmeringen en behoeftes in beeld.
Waar ligt jouw behoefte en waar gaan we beginnen?
Hieruit volgt een uniek plan dat we in behapbare stappen opdelen.
Samen maken we een duidelijke routekaart welke ikzelf ook maar al te graag had gehad toen ik jaren geleden zelf op dit punt stond!

Ieder persoon is uniek en heeft specifieke wensen, dus ook ieder plan is uniek!

Jouw unieke plan kan bijvoorbeeld bestaan uit:

1. Onderzoek naar jouw blokkkades

We gaan deze in kaart brengen en voelen wat deze blokkades met je doen en we onderzoeken waar ze je van weerhouden. Vervolgens bedenken we creatieve oplossingen voor deze blokkades: hoe kunnen we ze omzeilen, verkleinen, in stukken hakken en overzichtelijk maken? Dan gaan we (samen) op zoek naar een compleet nieuwe creatieve route; een route waarbij je vrij kunt creëren en de blokkades geen belemmering meer voor je zijn en misschien zelfs wel in je voordeel werken. Waar wil jij naartoe en hoe komen we daar?

2. Een manier om creativiteit op een speelse manier in je dagelijkse leven en/of werk te integreren

Wil je leren hoe je jouw creativiteit kunt laten groeien? Leren hoe je jouw creativiteit aanzet en hierdoor steeds weer (zonder hulp) vooruit kunt op jouw unieke creatieve pad? Of wil je juist uitgedaagd worden door te spelen en ontdekken, met nieuwe materialen, technieken of invalshoeken? Kortom: wil je een frisse wind door jouw kijk op creativiteit?

3. Gerichte opdrachten om helderheid over jouw unieke eigen stijl te krijgen en deze verder te ontwikkelen en te laten groeien

Wat vind jij het allerleukste om te doen en te maken? Waar liggen jouw sterktes en waar kan je nog groeien om nog betere resultaten te krijgen? Waar wil jij naartoe? Wil je meer betaalde opdrachten krijgen in een bepaalde stijl of wil je juist een andere kant op met werk dan wat je nu doet? We gaan ons toespitsen op wat jij het leukste vindt en waar jij het beste in bent en hier grote stappen in maken.

4. Een regelmatige creatieve prikkel

Om je creativiteit aan te zetten of een dagelijkse portie ontspanning in te (mogen) plannen om te creëren in het door jou gewenste groeigebied. Je krijgt van mij dagelijks of wekelijks een reeks kleine opdrachten die je “tussendoor” kunt doen en waar je meteen effect mee bereikt en ook op lange termijn gestelde doelen dichterbij haalt.

5. Een gespecialiseerd plan op maat voor je werknemers/deelnemers

Denk bijvoorbeeld aan een reeks opdrachten of een minicursus waarbij ze leren om (eigen) creativiteit meer te integreren in dagelijkse werkzaamheden of om creativiteit juist vakoverstijgend te gebruiken.

Wie ben ik?

Bregje Raaijmakers, illustrator en creatief motivator. Hier bij GroeiLijnen komen mijn passie voor tekenen, creativiteitsontwikkeling, creatief prikkelen en inspireren samen en help ik jou graag op weg naar creatieve en persoonlijke groei.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Vraag een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten aan. We ontdekken of we samen een klik hebben en bespreken hierin jouw wensen en behoeftes. Aan de hand van dit gesprek bepalen we of een plan op maat aansluit bij jouw behoeftes.
 • Als jij besluit om met mij te gaan groeien plannen we samen een intensief groeitraject van 3 maanden in.
  We bekijken waar jij je op jouw creatieve GroeiLijn bevindt en waar je naar toe wilt en nemen dit als uitgangspunt.
 • We starten het persoonlijke project met een uitgebreid een-op-eengesprek van 2,5 uur. (Dit kan online plaatsvinden of op locatie)
  Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw behoeftes en wensen en bespreken we eventuele blokkades en andere zaken waar jij in je creatieve proces tegenaan loopt.
 • Uit dit gesprek kiezen we actiepunten waar de behoefte aan groei of deblokkering het meest gewenst is voor jou en daar gaan we direct mee aan de slag.
 • Elke 2/3 weken hebben we samen een live online 45-minutengesprek waarin we jouw voortgang en logische volgende stappen bespreken.
  Je krijgt van mij na dit gesprek een aantal inspirerende opdrachten om deze stappen in gang te zetten.
 • Na 3 maanden hebben we een afrondend gesprek samen en bekijken we opnieuw waar je je nu op jouw unieke persoonlijke creatieve GroeiLijn bevindt.
  Wat heeft dit traject jou gebracht en hoe ga je nu zelf verder?

Wat bied ik jou?

 • Een uitgebreid gesprek van 2,5 uur (op locatie) waarbij we samen alle belemmeringen aftasten en wensen en behoeftes in kaart brengen.
 • Een compleet en persoonlijk plan op maat, gericht op jouw behoeftes en groeipunten.
 • Concrete tips en handvatten om jouw groei in gang te zetten en over belemmeringen heen te stappen.
 • Elke 2/3 weken een gesprek van 45 minuten (online) waarbij we kijken welke stappen er gezet zijn en welke nodig zijn om de volgende fase te bereiken.
 • Speelse opdrachten waarmee jij creatief aan de slag gaat en al doende makkelijker inzichten krijgt, waar jij vervolgens weer concreet mee aan de slag kan.
 • Een afsluitend (online) gesprek waarbij we bekijken en bespreken wat het persoonlijke traject jou gebracht heeft en hoe nu verder….

Extra’s

 • Een leuk starterspakket om meteen mee aan de slag te kunnen.
 • Een gezellige lunch samen op locatie.
 • Contact via mail voor concrete vragen en opdrachten.

 

Je kunt natuurlijk ook prima zelf op zoek naar inspiratie en groei en aan de slag met creatief werk en blokkades, maar uit ervaring weet ik dat dat alleen nog niet zo makkelijk is…
Samenwerken met een concrete planning werkt prikkelend en motiverend, geeft inspiratie en een duidelijke afstemming en richtlijn.


Ik weet zeker dat je tijdens jouw persoonlijke plan enorme stappen gaat maken en gaat groeien en dat je veel verder komt en sneller gaat dan alleen, en dat je jezelf jaren aanmodderen bespaart!

Ben jij op zoek naar creativiteit die naadloos aansluit bij jouw wensen? Wil je inzichten krijgen in wat het beste bij jou past of wil je groeien op een heel specifiek gebied van jouw creativiteit? Wil je graag een-op-een werken en heel concrete, persoonlijke en gespecialiseerde opdrachten krijgen die het beste uit JOUW creatieve persoon halen? Dan zeg ik Ja! Jij gaat enorm groeien met een persoonlijk plan.

Ben jij een creatief persoon? Maak je regelmatig (eigen) werk en wil je je creatieve horizon verbreden? Sta je open voor nieuwe materialen/ technieken en stijlen en ben je bereid om naar je eigen werk en persoonlijke ontwikkeling te kijken? Wil je je graag (weer) verder ontwikkelen? Dan zeg ik Ja! Jij bent klaar voor een project op maat.

Je kunt meteen een kennismakingsgesprek aanvragen en deze plannen we op korte termijn in.
Na dit gesprek hebben we beiden een idee wat een persoonlijk plan op maat voor jou kan betekenen en welke hoofdlijnen we hiervoor uit gaan zetten.
Na het kennismakingsgesprek heb je 3 dagen om te besluiten of we ook daadwerkelijk samen aan de slag gaan. Indien we jouw persoonlijke traject starten krijg je binnen 7 dagen te horen wanneer we wat gaan inplannen, dus we gaan lekker snel aan de slag!

Een intensief samenwerkingstraject waarbij we eerst samen in kaart brengen wat jouw wensen en doelen zijn op creatief gebied en hier gaan we vervolgens concrete opdrachten en gerichte stappen op zetten.
We gaan de focus leggen op jouw gewenste groeigebied en je krijgt persoonlijke opdrachten en handvatten om flink mee vooruit te komen, meer werk te maken en creatief en persoonlijk te groeien.

Gemiddeld genomen is een project op maat een intensieve samenwerking van 3 maanden.
We kijken samen naar de planning en spreken vaste contact- en actiemomenten af.

Dat begrijp ik, er staat een hoop te gebeuren als we samen aan de slag gaan. Natuurlijk is het spannend om aan iets nieuws te beginnen. Zeker als je al lange tijd droomt van bepaalde vooruitgang en doelen die je graag wilt halen. Alleen maar fijn om daar met een steuntje in de rug aan te gaan werken.
Met de inzichten die je gaat krijgen maak je straks enorme sprongen op jouw unieke Groeilijn. Wat zul jij straks blij zijn dat je jouw gezonde spanning hebt ingezet om duidelijk te krijgen waar je staat en waar je naar toe wilt.

Ieder project op maat is uniek. De investering die jij doet in jezelf door te kiezen voor een project op maat draagt bij aan de enorme groei die jij gaat maken. Als je besluit dat we samen een project op maat aangaan bespreken we na ons kennismakingsgesprek de te zetten stappen en bespreken we de investeringsprijs en betaalmogelijkheden.

Reviews van tevreden klanten

Ja! Ik wil nu kennismaken.

Vul onderstaand contactformulier in om kennis te maken!

  Groeien gaat zelden in een rechte lijn

  Waar je ook staat en waar je ook naartoe wil.
  Kom lijnen zetten bij Groeilijnen en laat jezelf creatief groeien!