Gratis

Gratis minitraining KRIS-KRAS voor jou!

Groeilijnen zijn lijnen die de verschillende periodes van groei aangeven. Wil je uitzoeken waar jij je bevindt op jouw unieke Groeilijn? Heb jij zin om meteen creatief aan de slag te gaan?

Wil je voelen wat nieuwe creatieve ervaringen jou kunnen brengen? Wil je worden aangemoedigd om vaker jouw grenzen te trotseren en op te rekken? Je creativiteit is eindeloos en veel groter dan het gebied waar jij je regelmatig bevindt.
Wil je een krachtig vertrouwen in je creatieve zelf opbouwen?

Of zit je wel lekker in je comfortzone en vind je het te spannend om er buiten op verkenning te gaan?
Onzekerheid is lastig, je weet niet precies wat je kunt verwachten; Maar wat houdt je tegen?
Angst om iets nieuws te proberen hangt samen met de angst om te mislukken. Maar mislukken is belangrijk om te leren en verder te komen, te groeien en sterker te worden. “Mislukken” en durven falen kun je ontwikkelen. Deze “fouten” helpen je juist om te groeien.
Als je dit niet eng maar spannend noemt, helpt dit je meteen op weg, dus omdenken maar!

Tijd

Iedereen heeft een ander tempo, een eigen volgorde en manier van werken en ook de hoeveelheid tijd en energie die jij in jouw creatieve proces en groei stopt, varieert. Het tempo waarin je werkt maakt niets uit, langzaam of snel, als je maar niet stopt!

Kleine stapjes zetten zorgt dat de drempel om te beginnen kleiner wordt en met een klein beetje tijd en bewustwording kun je al aan de slag. Ook met kleine stapjes maak je uiteindelijk grote sprongen en loop je in ieder geval je doel niet voorbij, zelfs als je dat nog aan het (onder)zoeken bent.

Focus op vooruitgang in plaats van perfectie, experimenteer met wat er is, maak tekenmeters, ga helemaal op in wat je aan het doen bent, durf!

Samen groeien?

Ik, Bregje Raaijmakers, illustrator en creatief motivator, daag je uit om buiten jouw bekende paden te treden.

Ik bied jou creativiteitsontwikkeling waarbij jij, in je eigen tempo, gaat groeien!

 

Bij GroeiLijnen ga je aan de slag met prikkelende opdrachten en beelden en word je uitgenodigd om op ontdekking te gaan. Een veilige plek waar jij onbevangen creatief kunt gaan spelen, proeven en uitproberen met verschillende opdrachten, technieken en materialen. Een plek waar jij leert om ook te kijken naar wat je doet en maakt en waarom, inzichten krijgt en zo nog beter en gerichter kunt gaan maken en creëren.

Laat jezelf groeien!

Wil jij door middel van frisse opdrachten en (on)bekend materiaal jezelf creatief ontwikkelen en zien en voelen groeien?
Kom spelen met je grenzen, kom maken en kom vinden wat je zoekt!
Zet nu vol vertrouwen jouw volgende creatieve stap bij GroeiLijnen.

Geef je op voor de gratis minitraining KRIS-KRAS en start meteen.
Je krijgt van mij een aantal opdrachten waarmee ik je prikkel en uitdaag om concreet aan de slag te gaan en meer geïnspireerd te raken!

Start meteen en bekijk de opdrachten waar en wanneer het jou uitkomt. Per opdracht heb je een half uur tot een uurtje nodig, maar wees gewaarschuwd: als je eenmaal aan de gang bent, kun je misschien niet meer stoppen en wil je lekker doorwerken…….

Inschrijven

Let op! Bij inschrijving ga je akkoord met de privacyverklaring van GroeiLijnen

Reviews van tevreden klanten

Groeien gaat zelden in een rechte lijn

Waar je ook staat en waar je ook naartoe wil.
Kom lijnen zetten bij GroeiLijnen en laat jezelf creatief groeien!