Els Dirkx (NL)

Els Dirkx (NL)

Toen de Hoeksteen in Bladel (clubhuis voor mensen met een verstandelijke beperkingen) een creatief project op wilde zetten was Bregje meteen bereid om er haar tanden in te zetten. Ze was ons aanbevolen vanuit een ander project vanwege haar creativiteit, inzet en haar ervaring met de doelgroep. Het is een prachtig project geworden waarbij er gezamenlijk grote kunstvazen zijn beschilderd door 21 enthousiaste deelnemers (en ook vrijwillers van de hoeksteen werden in haar enthousiasme mee getrokken om te komen helpen) Het vinden en het inrichten van een expositieruimte kwamen mede dankzij Bregje tot stand en de expositie was een groot succes! Iedereen was enorm trots op de prestatie die Bregje hier samen met de deelnemers en hun vrijwilligers had neergezet.
De samenwerking met Bregje verliep soepel. Steeds was ze vol ideeën (creatieve, maar ook meedenkend over organisatorische zaken), had een tomeloze inzet en bovendien een geweldige interactie met alle deelnemers en vrijwilligers van de Hoeksteen.
Ik beveel Bregje van harte aan voor zowel creatieve groei trainingen, als voor een project op maat. Bregje zal je/jullie beslist inspireren en veel mooie en goede ideeën aanreiken!