LijnenSpel (uitverkocht)

LijnenSpel (uitverkocht)

Ongecategoriseerd
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Hoi creatieveling,

 

Welkom bij LijnenSpel!

 

Wat is het?

 

LijnenSpel is een online training die je kunt volgen in je eigen tempo, waar en wanneer dit jou het beste uitkomt.
Een training waarbij je door middel van prikkelende opdrachten en beelden wordt uitgenodigd om op ontdekking te gaan. Een veilige plek waar jij onbevangen creatief kunt gaan spelen, proeven en uitproberen met verschillende opdrachten, technieken en materialen. Een plek waar jij leert om ook te kijken naar wat je doet en maakt en waarom, inzichten krijgt en zo nog beter en gerichter kunt gaan maken en creëeren.

 

Ontwikkel een krachtig vertrouwen in je (creatieve) zelf, leer keuzes te maken en daadwerkelijke stappen te zetten om te groeien.

Toon meer

Cursus inhoud

LijnenSpel: de training

module 0

module 1
Allereerst ben ik heel erg benieuwd naar wie jij bent: wat je leuk vindt en waar jij energie van krijgt.

module 2
Wij creatievelingen zijn dol op materiaal om mee te maken...

module 3
Waar haal jij je inspiratie vandaan of laat jij je door inspireren? Wat prikkelt jou? Waar ga jij creatief van “aan”?

module 4
We gaan kijken of we de grenzen kunnen oprekken van het gebied waarin jij denkt dat jouw interesses en inspiratie liggen!

module 5
Vaak ben je goed in het werken met één bepaald materiaal, of kies je bijvoorbeeld steeds dezelfde manier van weergeven, of altijd hetzelfde onderwerp en herhaal je dat steeds weer. Je wordt hier bijzonder goed in, maar het is ook een beetje een routine, een trucje dat je blijft herhalen...

module 6
Geen makkelijke opdracht vandaag, maar neem je tijd en denk er goed over na.

module 7
Tijd; we hebben er eigenlijk nooit genoeg van. Je kunt jouw tijd ook maar een keer besteden. Ben eens eerlijk: hoeveel tijd besteed jij aan creatief bezig zijn: voor het maken van nieuw werk, als ontspanning of bewust leermoment en groei? Gun jij dit jezelf genoeg?

module 8
Bedenk eens wat je allemaal zou kunnen leren en ontdekken als je die ruimte om jouw comfort zone heen ook voorzichtig gaat verkennen en gebruiken. Wat zou dat voor (groei)mogelijkheden bieden.

BONUS
Bonus Wat mij meestal helpt om in de juiste “maakmodus” te komen is een lekker muziekje!