Hoi creatieveling,

Welkom bij LijnenSpel!

 

Wat is het?

LijnenSpel is een online training die je vanaf 1 oktober kunt volgen in je eigen tempo, waar en wanneer dit jou het beste uitkomt.
Een training waarbij je door middel van prikkelende opdrachten en beelden wordt uitgenodigd om op ontdekking te gaan. Een veilige plek waar jij onbevangen creatief kunt gaan spelen, proeven en uitproberen met verschillende opdrachten, technieken en materialen. Een plek waar jij leert om ook te kijken naar wat je doet en maakt en waarom, inzichten krijgt en zo nog beter en gerichter kunt gaan maken en creëeren.
Ontwikkel een krachtig vertrouwen in je (creatieve) zelf, leer keuzes te maken en daadwerkelijke stappen te zetten om te groeien.

Voor wie is LijnenSpel(nog)NIET?

Als je stap voor stap wilt worden meegenomen in technieken en materialen en behoefte hebt aan basiskennis over materialen .
Als je op zoek bent naar een mooi en concreet eindresultaat.
Als je alleen maar mooie plaatjes wilt (leren) maken en het liefste zelf niets hoeft te beslissen over de uitkomst.
Dan zit je bij GroeiLijnen en LijnenSpel helaas niet op de juiste plek!

Voor wie is LijnenSpel WEL?

Als jij een krachtig vertrouwen in jezelf en je creativiteit wilt ontwikkelen.
Als je durft te spelen, staat te springen om (nieuwe) dingen uit te proberen, wilt combineren met materiaal en technieken.
Als je verbaasd wilt worden over jouw kunnen, een eigen stijl wilt ontwikkelen of deze verder wil ontplooien.
Als je inzichten wilt krijgen en niet te bang bent om te kijken naar wat je doet en maakt.
Als jij daadwerkelijk stappen wilt zetten om te groeien (zelfs als het niet de stap is die je meteen brengt waar je zijn wilt, kan het toch een stap vooruit zijn en je via een omweg gaan brengen waar je heen wilt…)
Dan is LijnenSpel DE training voor jou!

Wat krijg je?

 • 8 modules waarin je geprikkeld wordt met woorden, beelden en opdrachten waar je meteen mee aan de slag kunt.
 • De opdrachten lopen uiteen van kleine opwarmoefeningetjes, tot video’s en grotere opdrachten die je voor jezelf in behapbare stukken verdeelt en waar je in je eigen tempo aan werkt.
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep van LijnenSpel. Een veilige online omgeving waar je jezelf, je werk en je groei kunt laten zien en delen met andere GroeiLijners met ruimte voor warme feedback, vragen en inspiratie van en door anderen.
 • Creatieve en persoonlijke groei!

Wat is de investering?

De complete training kost €99 euro.

Hoe lang duurt de cursus?

Dat is aan jou. Of je er nu voor kiest om alle 8 modules achter elkaar te doorlopen en er in een dag mee klaar te zijn, of je er elke week of misschien zelfs elke maand een module met opdracht uit kiest om mee aan de slag te gaan… jij bepaalt het tempo!
Bovendien lenen de meeste opdrachten zich prima om meerdere keren te doen of te herhalen met steeds een andere uitkomst.
Je krijgt 3 maanden toegang tot de cursus LijnenSpel.

Zijn er nog extra’s?

Om nog meer in de stemming te komen tijdens het creatieve proces krijg je van mij twee leuke Spotify playlists met nummers om in de Flow te raken (GroeiLijnen Flow; lekkere rustige nummers) of juist helemaal op los te gaan (GroeiLijnen GO!; hele fijne uptempo en lekkere meezing nummers)

Wat moet je goed onthouden?

 • Wat je bij GroeiLijnen/LijnenSpel doet of maakt MAG volledig mislukken (hier leer je namelijk heel veel van)
  Het mag ook geweldig mooi worden, we zien wel wat er uitkomt….afgesproken? Ben niet teveel gericht op het eindresultaat.
 • Het gaat vooral om het plezier van het maken, de inzichten die je ondertussen krijgt en de groei die het jou oplevert.
 • Focus op vooruitgang in plaats van op perfectie, niet perfect is ook leuk!
 • Weet je niet goed waar of hoe te starten? Deel “grote” opdrachten op in kleine stukjes, zo krijg je overzicht. Begin gewoon met een (hele) kleine stap en van daaruit kun je vast weer verder.
 • Noem wat je gaat doen niet eng maar spannend, dat voelt meteen anders en zo wordt het een uitdaging voor jezelf.
 • Deel wat je maakt en wat je tegenkomt met andere GroeiLijners in de Facebookgroep, ook al vind je dat misschien spannend. Hier kunnen we elkaar inspireren en motiveren in een veilige en creatieve omgeving en maak je jouw groei zichtbaar!
 • Ben jij al aan het verzamelen voor jouw eigen persoonlijke beeldbank? Houd je ogen open voor inspiratie om je heen. Heb je de gratis minitraining Kris-Kras gevolgd? Dan ben je (als het goed is) al lekker op weg met je verzameling. Als je denkt: Beeldbank??? Of gratis mini training Kris-Kras??? Klik dan hier.

Klaar om te starten met LijnenSpel?

Ben jij een creatief persoon? Maak je graag (eigen) werk? Heb je zin om aan de slag te gaan? Ben je bereid om tijd en energie te steken in de verrassende opdrachten en wil je vooruit en groeien? Heb je een creatieve basis en heb je diverse creatieve materialen in huis, of ben je bereid om eventueel wat nieuwe materialen aan te schaffen? Ben jij toe aan inzichten over jezelf en je werk? Dan zeg ik Ja! Laten we beginnen!

 

Vanaf 1 oktober. Kan je niet wachten? Schrijf je dan hierboven in op de wachtlijst.
Je krijgt 3 maanden toegang tot de training.

Je kiest zelf materialen waar je graag mee aan de slag gaat.
Wij creatievelingen zijn dol op materiaal om mee te maken.
Kijk maar eens rond in je huis en verzamel al het materiaal dat je in huis hebt om creatief mee aan de slag te gaan. Vaak is dat veel meer dan je denkt!
Als je nieuwsgierig bent naar iets nieuws is deze training een goed excuus om voor jezelf wat nieuw materiaal aan te schaffen.
Ik geef vaak alternatieven voor materialen die ik zelf gebruik en daag je uit om ook materialen te gebruiken welke je nog niet (goed) beheerst of wil uitproberen.

LijnenSpel is een online training die je kunt volgen in je eigen tempo, waar en wanneer dit jou het beste uitkomt.
Een training waarbij je door middel van 8 modules met prikkelende opdrachten en beelden wordt uitgenodigd om op ontdekking te gaan. Een veilige plek waar jij onbevangen creatief kunt gaan spelen, proeven en uitproberen met verschillende opdrachten, technieken en materialen. Een plek waar jij leert om ook te kijken naar wat je doet en maakt en waarom, inzichten krijgt en zo nog beter en gerichter kunt gaan maken en creëeren.

De training Lijnenspel bestaat uit 8 modules met opdrachten.
De opdrachten lopen uiteen van kleine opwarmoefeningetjes, tot video’s en grotere opdrachten die je voor jezelf in behapbare stukken verdeelt en waar je in je eigen tempo aan werkt.
Soms heb je aan 15 minuten genoeg, een andere keer een uur. Als je eenmaal bezig bent kun je soms niet meer stoppen en is het lekker als je door kunt werken, dus reserveer genoeg tijd voor jezelf en de training!

Dat begrijp ik, er staat een hoop te gebeuren als je instapt in de training LijnenSpel. Het zijn vooral leuke opdrachten en met de inzichten die je gaat krijgen maak je straks enorme sprongen op jouw unieke Groeilijn. Wat zul jij straks blij zijn dat je jouw gezonde spanning hebt ingezet om een krachtig vertrouwen in je creatieve zelf te ontwikkelen.

Reviews van tevreden klanten

Groeien gaat zelden in een rechte lijn

Waar je ook staat en waar je ook naartoe wil.
Kom lijnen zetten bij GroeiLijnen en laat jezelf creatief groeien!