Creatieve kickstart

Wil jij ook (weer) vooruit?

Heb je het idee dat je creatieve wezen in winterslaap is of dat je al jaren hetzelfde doet en maar niet vooruitkomt?

Hier bij GroeiLijnen word je creatief geprikkeld en laat ik je vooral doen en maken, op jouw manier.

Hierdoor ervaar je dat er zoveel meer ruimte is om te creëren en te groeien.

De tijd dat jij stap voor stap materialen en technieken moest ontdekken ligt al ver achter je.

Jij bent een creatieve geest met honger naar meer of een creatieve professional.

Jij bent een uniek creatief individu vol mogelijkheden!

Misschien kun je soms niet meteen bij die eindeloze creativiteit?

Misschien vind je het moeilijk om zelf te starten met maken of heb je moeite om hier tijd voor vrij te maken?

Of kies je vaak voor bekende materialen en onderwerpen en ben je daar inmiddels heel goed in thuis, maar is de uitdaging daar wel een beetje vanaf?

Misschien heb je het idee dat je steeds hetzelfde doet en maakt en zou je dat graag doorbreken?

Misschien vind je het moeilijk om alleen aan de slag te gaan en laat je je liever stimuleren door en met anderen samen? Misschien wil je leren om op een ongebruikelijke manier na te denken over inspiratie?

Hier ga ik jou mee helpen!

Dit ben ik

Bregje Raaijmakers, illustrator en creatief motivator.

Hier bij GroeiLijnen komen mijn passie voor tekenen, creativiteitsontwikkeling, creatief prikkelen en inspireren samen en help ik jou graag op weg naar creatieve en persoonlijke groei.

Blauwdruk

Blauwdruk is een cursus waarbij ik jou voorzichtig buiten je comfortzone laat ontdekken wat er op creatief en persoonlijk vlak allemaal mogelijk is aan groei!

Je kunt meteen starten met de cursus en je volgt deze in je eigen tempo.

Bekijk de opdrachten waar en wanneer jij wilt en bepaal zelf hoeveel tijd je in de opdracht kunt of wilt steken.

Tijdens de cursus gaan we aan de slag met vertragen, bewustwording, creëren, genieten, openstellen en groei.

De cursus Blauwdruk bestaat uit drie modules met in ieder deel duidelijke opdrachten en visuele prikkels om jou “aan” te zetten.

 

Module 1

Hier gaan we jouw creatieve identiteit in beeld brengen.

Wie ben jij?

Wat vind je leuk? Wat zou je graag willen leren of uitbouwen? Waar ben je heel goed in? Waar heb je meer moeite mee?

Hoe ziet jouw creatieve blauwdruk er “op papier” eigenlijk uit?

 

Module 2

Het voordeel van een blauwdruk is dat die nog altijd veranderd kan worden. Je kunt lijnen verschuiven, toevoegen, weghalen. Je kunt een compleet ander beeld maken of gewoon wat kleine veranderingen aanbrengen tot je helemaal tevreden bent.

In deze fase gaan we aan de slag met inzichten en wensen. Wat wil je veranderen? Je krijgt opdrachten, handvatten en tips om jouw inzichten om te zetten in concrete acties of kleine stapjes.

 

Module 3

Hier gaan we actief aan de slag met het neerzetten van die nieuwe blauwdruk.

De nadruk ligt op jouw sterktes en mogelijkheden en zet je volledig in je eigen kracht. Hoe integreer je jouw nieuw gevonden inspiratie en wijsheden in je creatieve blauwdruk en maak je een echte GroeiLijn?

De kosten van de cursus Blauwdruk zijn €299, (excl. btw)

Wat krijg je precies?

De complete cursus Blauwdruk bestaat uit vijftien verrassende opdrachten.

Bij elke module krijg je vijf specifieke opdrachten om je persoonlijke en creatieve groei te stimuleren!

 

Extra’s

  • Je krijgt een leuk pakketje startpost!
  • Je kunt je aanmelden voor de speciale Facebookpagina waar alle Blauwdrukkers samen komen en hun gemaakte opdrachten en gekregen inzichten kunnen delen. In deze veilige en inspirerende omgeving kun je jouw werk laten zien, feedback vragen of geven op gemaakt werk, ontdekkingen delen en zo samen groeien.
  • Elke maand is er een online vragenuurtje waarbij je vooraf je vragen in kunt sturen.
  • Je krijgt een uitgebreide materialenlijst met uitleg over welke materialen ik tijdens de cursus gebruik. (met alternatieven).
  • Je krijgt een bonusmodule met moodboards en inspiratie.

Je kunt natuurlijk ook prima zelf aan de slag met je eigen werk en zoeken naar inspiratie en groei, maar ik weet zeker dat deze cursus jou een vliegende start geeft en je zo veel en ver gaat brengen dat je jezelf jaren aanmodderen bespaart!

Veelgestelde Vragen

Ben jij een creatief persoon? Maak je graag (eigen) werk? Heb je zin om aan de slag te gaan? Ben je bereid om tijd en energie te steken in de verrassende opdrachten en wil je vooruit en groeien? Heb je een creatieve basis en heb je diverse creatieve materialen in huis, of ben je bereid om eventueel wat nieuwe materialen aan te schaffen? Ben jij toe aan inzichten over jezelf en je werk? Dan zeg ik JA! Laten we samen jouw Blauwdruk in kaart gaan brengen.

Je kunt direct beginnen! De complete cursus staat online en na opgave en betaling krijg je je eigen unieke inloggegevens. Je kunt de opdrachten bekijken waar en wanneer het jou uitkomt en je kunt je eigen (groei)tempo bepalen.

Je krijgt een complete materialenlijst, waar alle materialen die ik voor deze cursus gebruik op vermeld staan en ik geef voor sommige gebruikte materialen ook alternatieven
De meeste materialen die ik gebruik heb jij waarschijnlijk al in huis en anders bepaal je zelf of je wilt investeren in nieuw materiaal.

De cursus bestaat uit 3 modules met steeds 5 opdrachten. Het is aan jou om te bepalen hoeveel tijd je in de uitwerking stopt. Alle opdrachten nodigen uit tot inzichten en groei. Dat gaat niet altijd even snel, dus plan daar lekker ruim tijd voor in. Ik adviseer om per opdracht 1 tot 2 uur uit te trekken. Iedereen werkt in een ander tempo. Als je er dieper in wilt duiken reserveer je meer tijd of pak je de opdracht er later nog eens bij.

Tijdens deze cursus gaan we jouw unieke creatieve talenten en wensen in kaart brengen. Dat doen we letterlijk: door te maken en te verbeelden, maar ook figuurlijk: door opdrachten die je inzicht geven over wat je het allerliefste zou willen maken of bereiken.
Door de 3 modules met steeds 5 verrassende opdrachten stap voor stap te doorlopen krijg je inzicht in wat je (goed) kan en wat je (anders) zou willen. Je geeft stapsgewijs focus aan de onderdelen waar jij in wilt groeien of veranderen en gaat zo creatief en persoonlijk groeien!

Dat begrijp ik, er staat een hoop te gebeuren als je instapt in de cursus Blauwdruk. Het zijn vooral leuke opdrachten en met de inzichten die je gaat krijgen maak je straks enorme sprongen op jouw unieke Groeilijn. Wat zul jij straks blij zijn dat je jouw gezonde spanning hebt ingezet om jouw Blauwdruk in beeld te krijgen en helemaal helder voor ogen hebt waar je staat en waar je naar toe wilt.

Reviews van tevreden klanten

Groeien gaat zelden in een rechte lijn

Waar je ook staat en waar je ook naartoe wil.
Kom lijnen zetten bij Groeilijnen en laat jezelf creatief groeien!