Home

zowel in je werk als op persoonlijk vlak

Dat kan op twee manieren….

Heb jij behoefte aan meer dan stap-voor-stap materialen en technieken aanleren? Wil jij geholpen worden bij het zoeken naar je eigen creatieve stem en (blijven) maken en ontdekken? Wil jij jezelf creatief in kaart brengen of juist meer op de kaart zetten? Durf jij jezelf (genoeg) te laten zien? Wil jij verdieping in je werk en zoek je daarnaast ook persoonlijke, creatieve groei? Wil je uitzoeken in welke fase van jouw unieke Groeilijn jij je bevindt?

Wil jij als (creatieve) professional een persoonlijke routekaart op maat, omdat jij jezelf wilt laten groeien? Wil jij de blokkade(s)/ hobbel(s) die je ervaart in kaart brengen en ombuigen naar een creatieve impuls? Wil jij de (na)druk weghalen van het resultaat en de focus leggen op jouw proces en de weg er naartoe? Wil jij creatiever leren denken, vieze handen krijgen en een leeg hoofd? Wil je je concentreren op je talent en niet op wat je al kunt? Wil je verbinding maken tussen je hoofd en je hart en jezelf creatief bewust voelen groeien? Wil je uitzoeken in welke fase van jouw unieke Groeilijn jij je bevindt?

Video afspelen

Illustrator en creatief motivator
Bregje Raaijmakers

Als illustrator en creatief docent maak ik bij Groeilijnen gebruik van alle kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie aan twee academies, mijn werk als docent en ontwikkelaar van creatief aanbod op maat. Daarnaast gebruik ik mijn eigen ervaring en zoektocht als illustrator en maker om jou (jezelf) te laten groeien als creatief persoon.

Ik ben jouw

Ik ben vol kennis, tips en kundigheid en prikkel jou om creatief en op eigen kracht te groeien!
We starten (samen) jouw creatieve proces en zorgen ervoor dat je ontdekt, (persoonlijk) groeit, enthousiast aan de slag gaat en blijft!

Reviews van tevreden klanten

Groeien gaat zelden in een rechte lijn

Waar je ook staat en waar je ook naartoe wil.
Kom lijnen zetten bij Groeilijnen en laat jezelf creatief groeien!